Malt

Malttyper vi prøver at have på lager altid:

– Pilsner malt (Fuglsang) (EBC: 3,0)
– Pale Ale malt (Fuglsang) (EBC: 5,5)
– Münchener malt (Fuglsang) (EBC: 12-16)
– Acidulated malt (Weyermann) (EBC: 3-6)
– Münchener malt type 2 (Weyermann eller Castle malting) (EBC: 20-25)

– Rugmalt (Weyermann) (EBC: 6)
– Hvedemalt (Weyermann) (EBC: 2-4)
– Havremalt (Fawcett) (EBC: 4)
– Smoked malt (røgmalt) (Weyermann) (EBC: 4-8)
– Peated malt (tørverøget malt) (Fawcett) (EBC: 3-4)

– Cara Münich type 2 (EBC: 110-130)
— (Nogle gange erstattet af den, der hedder Cara Gold, det er et spørgsmål om leverandør)
– Cara Pils (EBC: 3-5)
– Cara Aroma (EBC: 300-400)
– Cara Red (EBC: 40-60)

– Carafa Type 1 (EBC: 800-900)
– Carafa Type 1 Special (EBC: 800-900)
— (Type 1 hedder i nogle opskrifter Chocolate malt og Special hedder Chocolate malt dehusked)
– Carafa Type 2 (EBC: 1000-1100)
– Carafa Type 2 Special (EBC: 1000-1100)
— (Type 2 hedder i nogle opskrifter Black malt og Special hedder Black malt dehusked)

– Umaltet Hvede
– Majs